Home

L-PIT.nl streeft ernaar door middel van innovatieve technologie het productieproces in de champignonteelt te vereenvoudigen en te verbeteren. De bindende factor tussen de diverse produktieschakels is optimale klimaatbeheersing.
  1. Ons nieuwe L-PIT BIS is ontwikkeld voor de champignonsector en is breed inzetbaar binnen de agrarische sector als geheel. De kracht van het systeem is dat alle afdelingen beheersbaar zijn door middel van dezelfde digitale werkomgeving. Deze werkomgeving is via smartphone, laptop, tablet en/of computer te benaderen.
  2. Installatie van bevochtigingssystemen voor de luchtbevochtiging van tunnels in de fase 2 en fase 3 van het composteringsproces. Inmiddels is dit systeem ook toegepast in oogstcellen. Sinds medio 2005 is intensief onderzoek gedaan op dit vlak. Hierdoor heeft L-PIT.nl een zeer brede kennis opgebouwd met betrekking tot bevochting. Voor de juiste bevochtiging is waterbehandeling cruciaal. Hierover kunt u bij ons terecht voor een passende oplossing.
  3. Brede advisering aangaande de techniek (bouwtechnisch, computertechnisch, klimaatbeheersing en logistiek) voor champignon gerelateerde bedrijven.
U kunt altijd een afspraak maken om een demonstratie te krijgen of ons Skypen middels de Skypeknop links. U kunt dan contact op nemen middels het contact formulier en download TeamViewer bij de download pagina.
Room Stage Batch no. Logged by Parameter Description
Tunnel 13 6 23658 04/09/2014 08:43:38 Set.comp.temp Changed from old value: 45 to new value: 44

Climate is what we do

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *